НОВА ВЕРСІЯ САЙТУ КАФЕДРИ ВЖЕ ПРАЦЮЄ, ПЕРЕХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ KEOA.KPI.UA/wp/



Russian Ukraine English
Catalog RSS

  Новини
  Абітурієнтам >>
  Про кафедру >>
  Викладачі >>
  Навчальний процес >>
  Наукові проекти
  Студентські проекти >>
  Учбовий центр
  Контакти >>
Фотогалерея
  Наш youtube-канал
  Розклад занять



вступ у кпі

Програма фахового вступного випробування
Програма додаткового вступного випробування

Методичні рекомендації до розрахунку печатних плат [24мб]
Вступ до КПІ, екзамени, тести, адреса приймальної комісії


Приемная комиссия КПІ
Інформаційний пакет
Сайт ФЕЛ
Сайт НТУУ «КПІ ім.І.Сікорського»
...




   
Ваша майбутня спеціальність 172 “Телекомунікації та радіотехніка”, спеціалізація «Інформаційно-обчислювальні засоби радіоелектронних систем».
В цьому році у нас 53 бюджетних місця.

ВІТАЄМО!! Кафедра КЕОА зайняла 1 місце серед кафедр ФЕЛ НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського» - KPIDATA.ORG

Навчально-науковий центр « Ощадливе виробництво»
[ Карта сайта ]     Головна » Абітурієнтам 


Абітурієнтам

>>>>>>>АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ НА САЙТІ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ<<<<<<<<




Якщо Ти впевнена в собі особа, хочеш наполегливо навчатися та отримати глибокі знання в галузі новітніх електронних та телекомунікаційних технологій — ми будемо раді бачити Тебе серед студентів спеціальності “Телекомунікація та радіотехніка”, спеціалізація «Інформаційно-обчислювальні засоби радіоелектронних систем» на кафедрі конструювання електронно-обчислювальної апаратури факультету електроніки НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського»!

Ти будеш вступати на освітній рівень бакалавра – це перший рівень вищої освіти. Твоє навчання в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» буде тривати 4 роки. За результатами ти одержиш диплом про повну вищу освіту та право подовжити освіту на наступному рівні – у магістратурі.

Ми допоможемо Тобі сформувати сучасний науковий світогляд, технічну ерудицію, логічне мислення, розвинути Твої здібності, набути впевненості у власних силах.

Ми навчимо Тебе проектувати інформаційно- та електронно-обчислювальні засоби, “системи-на- кристалі” (SоС) на основі однокристальних CISC, RISC та ARM мікроконтролерів, цифрових сигнальних процесорів (DSP) та ПЛІС (FPGA), які є мозком сучасних електронних систем, в тому числі так званих “Embedded Systems”.

Ми навчимо Тебе програмувати на Arduino, С, С++, С#, Assembler, PHP, MySQL, Verilog та VHDL, вільно орієнтуватись в HTML і CSS.

Ти зможеш використовувати для цього пакети прикладних програм Arduino-IDE, MatLab, OrCAD, Altium Designer, Quartus II, AVR та Code Composer Studio, IAR Workbench, а також засіб програмування вимірювальних та управляючих комп’ютерних комплексів LabVIEW.

Ти зможеш пройти повний шлях створення електронного виробу від проектування схемотехнічних, алгоритмічних, програмних та конструкторських рішень до його реалізації та виробництва. Для цього Тобі стануть в нагоді наявні на кафедрі офіційний Центр навчання технологіям проектування ПЛІС фірми ALTERA в Україні, навчальна лабораторія фірми TEXAS INSTRUMENTS, навчально-науковий Центр “Ощадливе виробництво”, а також 6 навчальних лабораторій: цифрових технологій Digital Lab, мікропроцесорних засобів, фізичних основ мікроелектроніки, інформаційних технологій, аналогової та цифрової електроніки й відкритої лабораторії електроніки LAMPA на її При цьому Ти матимеш можливість застосовувати сучасну лабораторну базу у вигляді оціночних модулів Starter Kit, Evaluation Board DE2, DE5 фірми ALTERA, BeagleBoard на OMAP3, BeagleBone Black на ARM Cortex A8, плати на платформах С28х, C55х, С64х та MSP430, ASLK-PRO фірми TEXAS INSTRUMENTS, С51, AVR фірми ATMEL, STM32 фірми STMicroelectronics, Arduino Leonardo, портативні рішення для безпровідних технологій у вигляді ZigBee-модулів Tmote Sky, мікрокомп’ютери Intel Galileo та Intel Edison, телекомунікаційне обладнання Cisco.

Ти зможеш створювати бази даних, розробляти власні утиліти та програмні системи на мовах високого рівня, створювати власні веб-сторінки та сайти, організовувати різноманітні веб-сервіси. Ми навчимо Тебе проектувати, розгортати, налагоджувати й адмініструвати комп'ютерні мережі. Ти ознайомишся з технологіями WiFi, Bluetooth, Ethernet, DSL, ZigBee власноруч та зможеш кваліфіковано збудувати будь-яку мережу від домашньої до великої корпоративної.

Ти отримаєш ґрунтовну і якісну вищу освіту, яка допоможе Тобі не загубитись у мінливому і швидкоплинному світі інформаційних та обчислювальних технологій!

Ти матимеш можливість отримати 100% працевлаштування та пройти стажування й навчання за програмами подвійного диплому у Франції, Німеччині, Польщі, Південній Кореї та інших країнах світу. Умова одна: необхідно знати іноземні мови.



Адреса приймальної комісії КПІ: 03056, Київ-56, вул. Політехнічна 14, 16 корпус
Відбіркова комісія факультету електроніки знаходиться у 16-му корпусі НТУУ "КПІ", аудиторії 150 та 152

Ваша майбутня спеціальність “Телекомунікації та радіотехніка”, спеціалізація «Інформаційно-обчислювальні засоби радіоелектронних систем»

Вступ на 1 курс (за сертифікатами ЗНО)

Якщо ти щойно закінчив школу, вже одержав атестат про повну загальну середню освіту та складаєш або вже склав Зовнішнє незалежне оцінювання, саме час обрати майбутню професію. Ти будеш вступати на освітній рівень бакалавра – це перший рівень вищої освіти. Твоє навчання в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» буде тривати 4 роки. За результатами ти одержиш диплом про повну вищу освіту та право подовжити освіту на наступному рівні – у магістратурі.

 

Готовий обирати? Визначайся із факультетом та інститутом в межах КПІ ім. Ігоря Сікорського

Обери спеціальність!

На що варто звернути увагу вступникові до КПІ ім. Ігоря Сікорського у 2018 році?

Не розумієш, що краще саме для тебе? Запитай експертів – наша команда супергероїв КПІ ім. Ігоря Сікорського зі студентів та випускників готова відповісти на всі твої питання!

Етапи вступної кампанії та розклад роботи Приймальної комісії

Адреса Приймальної комісії Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Програма та критерії оцінювання творчого конкурсу за спеціальністю «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»

Перелік документів для вступу до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Правила прийому до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» в 2018 році

Додатки Правил прийому до КПІ ім. Ігоря Сікорського в 2018 році:

    1. Перелік ліцензованих та акредитованих спеціальностей КПІ ім. Ігоря Сікорського
    2. Перелік конкурсних пропозицій КПІ ім. Ігоря Сікорського
    3. Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних випробувань, творчих конкурсів) для вступу до КПІ ім. Ігоря Сікорського

 

Вартість навчання у 2017/2018 навчальному році

Перелік освітніх програм КПІ ім. Ігоря Сікорського

Максимальні обсяги державного замовлення за освітнім рівнем «бакалавр» у КПІ ім. Ігоря Сікорського у 2018 році

Офіційні документи


Правила прийому до КПІ ім. Ігоря Сікорського в 2018 році

Основні положення, етапи вступної кампанії, перелік документів, всі правові елементи, які пов’язані із твоїми можливостями для вступу до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» у 2018 році.

Додатки до правил прийому до КПІ ім. Ігоря Сікорського в 2018 році:

    1. Перелік ліцензованих та акредитованих спеціальностей КПІ ім. Ігоря Сікорського
    2. Перелік конкурсних пропозицій КПІ ім. Ігоря Сікорського
    3. Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних випробувань, творчих конкурсів) для вступу до КПІ ім. Ігоря Сікорського
    4. Перелік спеціальностей (конкурсних пропозицій), за якими оголошено набір на освітній ступінь бакалавра на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» до КПІ ім. Ігоря Сікорського у 2018 році
    5. Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних випробувань) для вступу на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» до КПІ ім. Ігоря Сікорського у 2018 році

 


Положення про прийом на навчання для здобуття освітнього рівня магістра та за індивідуальними програмами підготовки бакалавра на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» у 2018 році

Всі правові положення та нормативні засади вступу до магістратури та на основі диплому «молодшого спеціаліста» — строки, перелік документів, розрахунок рейтингу для майбутніх вступників.

 

Перелік освітніх програм КПІ ім. Ігоря Сікорського

Максимальні обсяги державного замовлення за освітнім рівнем «бакалавр» у КПІ ім. Ігоря Сікорського у 2018 році


Умови прийому до вищих навчальних закладів в 2018 році


Додаток 2 до Умов прийому до вищих навчальних закладів в 2018 році


Додаток 4 до Умов прийому до вищих навчальних закладів в 2018 році

Наказ про затвердження деяких нормативно-правових актів з питань організації та проведення вступних випробувань для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти в 2018 році


Порядок організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти в 2018 році

Вартість навчання у 2017/2018 навчальному році

Положення про Всеукраїнську олімпіаду з математики КПІ ім. Ігоря Сікорського
Положення про Всеукраїнську олімпіаду з фізики КПІ ім. Ігоря Сікорського
Положення про Всеукраїнську олімпіаду з хімії КПІ ім. Ігоря Сікорського
Положення про Всеукраїнську олімпіаду з біології КПІ ім. Ігоря Сікорського

 
 
Аналітична інформація

Збірник матеріалів I Всеукраїнської науково-практичної конференції «Вступна кампанія до закладів вищої освіти України: проблеми та перспективи»

АНАЛІЗ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2016 РОКУ ДО НТУУ «КПІ». ДИПЛОМИ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ ТА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД

 

АНАЛІЗ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2016 РОКУ ДО НТУУ «КПІ». ВИПУСКНИКИ СИСТЕМИ ДО ВУЗІВСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ

Телефон: (+380 44) 204-93-63, 204-95-38, 204-86-11
E-mail: keoa[at]kpi.ua
Приймальна комісія для іноземних громадян знаходиться в 31 корпусі

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ В КПІ - САЙТ ПК



Зупинка громадського транспорту - "Вул.Польова" (1, 3 швидкісного трамваю), станція "Політехнічний інститут" (метро). Вулиця Політехнічна - пішохідна. Залишити транспорт можна на спеціалізованих стоянках (схема розміщення автостоянок та докладна інформація про розміщення корпусів, доїзд до Університету).


   

 
Головна |