НОВА ВЕРСІЯ САЙТУ КАФЕДРИ ВЖЕ ПРАЦЮЄ, ПЕРЕХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ KEOA.KPI.UA/wp/



Russian Ukraine English
Catalog RSS

  Новини
  Абітурієнтам >>
  Про кафедру >>
  Викладачі >>
  Навчальний процес >>
  Наукові проекти
  Студентські проекти >>
  Учбовий центр
  Контакти >>
Фотогалерея
  Наш youtube-канал
  Розклад занять



вступ у кпі

Програма фахового вступного випробування
Програма додаткового вступного випробування

Методичні рекомендації до розрахунку печатних плат [24мб]
Вступ до КПІ, екзамени, тести, адреса приймальної комісії


Приемная комиссия КПІ
Інформаційний пакет
Сайт ФЕЛ
Сайт НТУУ «КПІ ім.І.Сікорського»
...




   
Ваша майбутня спеціальність 172 “Телекомунікації та радіотехніка”, спеціалізація «Інформаційно-обчислювальні засоби радіоелектронних систем».
В цьому році у нас 53 бюджетних місця.

ВІТАЄМО!! Кафедра КЕОА зайняла 1 місце серед кафедр ФЕЛ НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського» - KPIDATA.ORG

Навчально-науковий центр « Ощадливе виробництво»
[ Карта сайта ]     Головна » Новини » Презентация открытой лаборатории электроники "Лампа" ректору КПИ им. Игоря Сикорского М.З. Згуровскому 


- pdf

Презентація відкритої лабораторії електроніки "Лампа" ректору КПІ ім. Ігоря Сікорського М.З. Згуровському


Сьогодні в Білці презентували ректору КПІ, Згуровському Михайлу Захаровичу, концепцію відкритої лабораторії "Лампа" в Бібліотеці.
Також на зустрічі був присутній перший проректор КПІ Якименко Юрій Іванович, проректор з науково-педагогічної роботи та перспективному розвитку Олексій Миколайович Новіков, помічник ректора Огінський Сергій Анатолійович, директор бібліотеки Бруй Оксана Миколаївна та її заступник Друченко Марина Леонідівна, завідувач кафедри КЕОА (ФЕЛ), на базі якої функціонує Лампа, Лисенко Олександр Миколайович, творці Білки Діма Дрозд, Валентин Четвериков, Костя Левицький і багато студентів-КПІшників.
Посилання на презентацію: https://goo.gl/MUexnt
Михайло Захарович підтримав створення подібного відкритого центру в бібліотеці і нагадав про важливість інноваційного розвитку, оскільки не можна вічно жити за рахунок спонсорів. Необхідно виходити на самоокупність шляхом створення і просування інноваційних пристроїв, для чого в КПІ є все необхідне. Зійшлися на тому, що розмістимо в бібліотеці презентаційну частину (для проведення відкритих лекцій, семінарів, воркшопів, хакатонів), мобільне вимірювальне обладнання, електронні плати для прототипування (мікрокомп'ютери, FPGA, DSP, GPU, SDR), 3D-принтери і лазерний гравер. Для силової електроніки і виробничих операцій з паяльними станціями, ЧПУ верстатами, мікроелектронним обладнанням, зробимо окремий технологічний центр в 12-му корпусі (ФЕЛ) в рамках новоствореного інжинірингового центру, в якому активні учасники Лампи зможуть займатися серйозною розробкою і прототипування.
Висловлюємо величезну подяку всім учасникам зустрічі за підтримку, сприяння і розуміння! Дуже скоро спільними зусиллями виведемо КПІ на якісно новий рівень!
Також велике спасибі Шульцу, КПІ ТВ і фотографу "Білки" Федору за зйомку заходу!
Трохи пізніше будуть новини про хід закупівель обладнання по Проекту Бюджету Участі та перелік запланованих на весну воркшопів.











   

 
Головна |